Team building

Jadranje z ekipo je program oblikovan s ciljem povečanja produktivnosti skupine. Najem jadrnic vam omogoča da s team building-om s svojo ekipo spoznate dinamično okolje z vsemi izzivi.

Team building jadranje je program oblikovan s ciljem povečanja produktivnosti skupine. Na jadranju lahko s svojo lastno ekipo spoznate dinamično okolje z vsemi izzivi. Hrvaška obala, dolga 1777 km vam nudi prekrasne destinacije in izzive, ki se jim enostavno ne boste mogli upreti. Program oblikovanja ekipe je na voljo vzdolž celotne hrvaške obale. Odločite se za rute jadranja, svojo ekipo ali skiperja, vse je odvisno od vaših izkušenj in sposobnosti. 

 

Team Building Hrvaška

 Motivirana ekipa, višek adrenalina, veter v laseh, morje in sol in prekrasna slikovita okolica vam omogočajo jadralski team building. Izberete lahko svoje destinacije, jadrnico in svoje ljudi s katerimi boste lažje prišli do cilja in pri tem izboljšali skupinsko delo in solidarnost. 

 Seveda lahko določite sami tudi čas bivanja, ki je lahko enodnevni, tedenski ali vikend, od katerih je slednji najobičajnejši in najpopularnejši. Hvalospevom o možnostih in ponudbah na Hrvaškem, lahko prištejemo še ta način zabave in sproščanja. Srednji Jadran je kot magnet za navtike, bližina večjih mest Zadra in Trogirja vam omogoča dobro pozicijo za gibanje in oskrbo s potrebščinami, ki jih takšna pot zahteva.

  

Team building Šibenik

 Med šibenskimi in zadarskimi otoki se nahajajo Kornati. Po legendi je to otočje nastalo, ko je Bog brez načrtovanja ostanek belih kamnin pometal v morje in ko se je obrnil, je videl da je dobro in da tako tudi ostane. Arhipelag Kornatov, malo bizaren in osupljivo lep, predstavlja pravi izziv in sproža strahospoštovanje, navdušence pa bo očarala razčlenjenost obale. Če gremo proti jugu, se na horizontu vzdiguje Vis, Issa - kar je nekoč pomenilo utrjen otok. Poznani in istočasno tudi večji otoki Viškega arhipelaga so: Palagruža, Biševo, Sv. Andrija, Jabuka, Brusnik...

  

Team Building Split

 Vis je dobro poznan po viški regati, dolgi 32 navtičnih milj, ki poteka na ruti Split-Vis. Divjo in resnično lepoto tega otoka je včasih mogoče videti le z morja. Južna obala je izpostavljena vetrom in valovom odprtega morja. Komiški zaliv je strm in kamnit, vendar je prav tako izpostavljen zahodnim in južnim vetrovom, pa v tem primeru ne preostane nič drugega kot veter v jadra in na pot. Temu otoku nekateri pravijo navtični kotiček, tisti manj izkušeni in malo manj spretni lahko svoje veščine izboljšajo v šoli jadranja na Visu.