LiuJo ima zelo lepe ročno ure

Ko začneš enkrat delat v nekem podjetju se seveda želiš vsak dan lepo urediti. Jaz sem končno dobila službo v pisarni in vsi okoli mene so bili vedno zelo urejeni in lepo oblečeni. To mi je bila res zelo velika motivacija, da se tudi jaz uredim in izgledam lepo.

Velikokrat sem šla po službi v trgovino iskati kaj novega, ravno toliko, da vidim, kaj bi mi pasalo in kaj ne. Čez čas sem tudi začela zahajati v trgovine z modnimi dodatki. Tam sem zagledala ročne ure. Ročne ure so mi že od nekdaj bile zelo všeč, nisem pa točno vedela, katera bi meni najbolj pasala. Začela sem brskati tudi po spletu, ravno toliko, da vidim, kaj vse je na trgu. Potem pa sem enkrat zagledala Liu Jo ročno uro. Ko, sem zagledala to ročno uro, mi je bila ta res zelo všeč in bila sem presenečena, da mi je tudi pasala, ko sem jo preizkusila. Enkrat sem jo res čisto spontano zagledala v trgovini in sem jo želela preizkusiti. Ta Liu Jo ročna ura je bila res nekaj posebnega in ugotovila sem tudi to, da bi mi pasala vsepovsod. Bila sem res navdušena in zato sem si to Liu Jo ročno moral tudi kupila.

LiuJo ima zelo lepe ročno ure

V službi so mi vsi pohvalili to ročno uro in rekli so, da mi res paše ne glede na to, kaj oblečem. Bila sem res zelo vesela, saj se mi je zdelo, kot da sem dosegla tisto, kar sem želela doseči. Seveda sem se želela urediti in biti res profesionalna. To je včasih zelo težko doseči, še posebej, če nimamo pojma, kaj delamo. Jaz sem očitno imela nekaj pojma o tem, kaj delam, saj so me začeli v službi, vsi hvaliti. Vedno mi je kdo nekaj pohvalil in rekel, da mi res paše in seveda to mi je bilo zelo všeč. Ko so pohvalili mojo Liu Jo ročno uro sem ugotovila, da sem se res odločila pravilno.