Moje foto platno že ima nov dom

Res sem bila izjemno vesela, ko sem videla, da se je moje foto platno, končno uporabilo. Res je zelo lepo in prav veselila sem se, ko sem vedela, da bo končno uporabilo. Vedela sem, da pri meni ni več kazalo, da jih bom kaj kmalu uporabila. Ko sem videla, kako navdušena je bila prijateljica nad njim, ko sem se odločila, da ga bom podarila njej, sem točno vedla, da bo našel pravi kotiček za dekoracijo.

Imela sem prav, saj ni minil teden dni, ko sem prišla k njej na obisk in foto platno, je že bilo nameščeno v dnevni sobi. Prav žal mi je bilo, da jih sama nisem mogla uporabiti, ampak ga res ne bi mogla dati nekam, kjer bi tako lepo izpadlo kakor lahko. Če bi pa čakala na priložnost, na katero računam, je pa čisto možno, da se to ne bi nikoli zgodilo. Sedaj vsaj vem, da je foto platno, prišlo v prave roke in uspešno razveseljuje nekoga, ki si je to zelo želel v kar se da hitrem času. Na steni v njeni sobi res izpade fantastično in si boljšega doma, ne bi moglo najdi ta hip.

Moje foto platno že ima nov dom

Zadnje čase zelo veliko preurejata s partnerjem doma in zato se hitro najde kakšen kot, ki potrebuje kakšno idejo med dekoracijami in na ta način prideta do različnih idej. Veliko rastlin sta že kupila, ki krasijo njune prostore. Ampak ta stena, na kateri je sedaj foto platno, je bila pa res kar prazna. Sedaj je pa ravno dovolj dekorirana, da ne potrebuje prav nič več. Prav vesla sem, da je tako, saj bi pri meni to zdaj še vedno ležalo nekje v omari in ne vem, kam bi to lahko dala. Tako imam pa eno škatlo manj in eno skrb manj. Morda bom kdaj v prihodnosti vseeno kupila takšno foto platno, ampak za zdaj mislim, da mi še dolgo kaj takšnega ne bo koristilo pri ničemer.