Komaj čakam, da greva na zipline Bovec s prijateljico

Že od nekdaj imam rada naravo, ki je ob reki Soči. Če le lahko se vsako leto vračam na Sočo in v Bovec. Letos sva se s prijateljico zmenili, da ji za darilo kupim zipline Bovec, ki ga bova skupaj preizkusili. Komaj čakam, da se odpeljeva tja. Ko sem gledala posnetke, sem takoj začutila adrenalin, pa še nisem niti tam bila. Pripravili so krasne posnetke tudi naše narave z okolico alp in reke Soče. Vodniki ti vse najprej razložijo in dajo vso varnostno opremo, od čelade do varnostnega pasu in rokavic. Potem te varno pripnejo na zipline.

Komaj čakam, da greva na zipline Bovec s prijateljico

V soboto sva se odpravili na pot, ter na zipline Bovec, ki nama bo za vedno ostal v spominu. Najprej sva se seveda morali slikati, da imava za v album. Ko sva bili na vrhu, je mene postalo malo strah. Ona pa je kar vriskala od veselja. Potem pa je sledil spust zipline Bovec, ki je trajal cele tri ure. Vmes, če te ni bilo preveč strah lahko opaziš gore. Nekateri si od strahu tudi premislijo. Midve sva tako uživali, da bi šle še takoj enkrat. Ko sva prišli do konca, sva bili nasmejani in polni energije. Razmišljava, da bi tudi najinim partnerjem podarili zipline Bovec za rojstni dan. To pa je takšno doživetje, da ga je škoda zamuditi.

Celo popoldan sva se samo o tem pogovarjali kako je bilo. Ko sva prispeli nazaj domov, sva svojim partnerjem takoj predstavili idejo, da gremo še enkrat na zipline Bovec vsi skupaj. Nista bila najbolj navdušena, to pa zato, ker ne poznata. Pokazala sem jim posnetke in sva jih prepričali. Naslednji mesec gremo vsi skupaj na zipline Bovec, seveda sva se midve prijavili še enkrat. Komaj čakam, da grem spet na Sočo, kjer rada tudi hodim, grem v gore, mogoče tudi na rafting ampak zipline Bovec pa me je čisto navdušil.