Učinkoviti šampon za rast las

Kaj je lahko bolj neprijetno kot oditi iz frizerskega salona in imeti občutek, da ste nezadovoljni z delom, ki ga je opravil frizer. To se je pred lotom dni zgodilo moji hčerki, ki predvideva, da sta se z frizerjem narobe razumela in ji je postrigel konice las namesto za en cm kar za dolgih deset cm. Bilo je nekaj mesecev prem maturantskim plesom in šampon za šampon za rast las je bil njena prva misel. Sama niti vedela nisem, da kaj takšnega obstaja in z nekaj brskanja po spletu sem našla kar nekaj izdelkov.

Spraševala sem se kateri je pravi in najboljši šampon za rast las, ki bi moji hčerki pomagal pridobiti nekaj dodatnih centimetrov pred maturantskim plesom. Skupaj sva se odločili, da poskusiva šampon za rast las, ki je poleg aloe vere, probiotikov in rožmarina vseboval tudi kofein. Prebrali sva namreč kar nekaj mnenj, da naj bi ravno kofein spodbujal lasne mešičke, da bi pospešeno rasli. Aloa vera naj bi delovala vlažilno na lasišče in lase, kar pomeni, da bi poleg hitrejše rasti tudi izgledali bolj polno in sijoče ter tako povečala natezno trdnost las. 

Vsekakor sva se strinjali, da mora biti šampon za rast las naraven in ne sme vsebovati kakršnikoli umetnih snovi. Opravili sva spletni nakup in hčerka je pričela za uporabo. Naredila je plan, da bo uporabljala šampon za rast las štiri mesece, dvakrat tedensko. Uporabljala ga je kot ostale šampone, nanesla na mokre lase, nežno vtrla v lasišče ter pustila malce kje na laseh, kot prej običajne šampone. Priporočljivo je, da se pusti šampon za rast las na glavi približno tri minute, zato da imajo lasje in lasišče možnost posrkati čim več hranljivih snovi. Po štirih mesecih uporabe so bili njeni lasje na videz precej gostejši, močnejši in tudi očitno zelo daljši, kot bi bila pričakovana rast v tem času. Z rezultatom je bila zelo zadovoljna.

Učinkoviti šampon za rast las